Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Проектът „Гората на БестаМед“ през 2018 продължи в Пловдив

Екипът на фармацевтичната компания за шеста поредна година засажда гора в изпълнение на своята мисия за социална отговорност.

65 широколистни и иглолистни дървета засади екипът на фармацевтичната компания БестаМед в Пловдив на 13 октомври 2018. Инициативата е част от проекта „Гората на БестаМед – Растем заедно“, която се провежда всяка година от 2013 година. На събитието присъства и активно се включи в залесяването кметът на район „Южен“ на Пловдив Борислав Инчев.

Засадени бяха 65 дръвчета в парк „Източна Румелия“ и около детската площадка ул. „Димитър Талев“.

От 2013 година до сега Гората на БестаМед достигна 400 дръвчета на територията на цялата страна – Боровец, Трявна, Стара Загора, София, Бургас и Пловдив. Залесяването е част от мисията на компанията за устойчиво развитие, опазване на природните богатства и създаване на високоетична култура чрез инициативи на национално и местно ниво.

„Залесяването е отговорност, защото всяко новозасадено дърво е едно ново начало, начало на нов живот, за който трябва да се грижим. Ние вярваме, че така създаваме една по-устойчива среда за живот за всички нас“,  сподели Милена Иванова – управител на БестаМед.

„Радваме се, че срещаме подкрепата както на своите служители, така и на общините и наши партньори, с чиято помощ създаваме гора, която да расте заедно с нас и да остане след нас.  Избрахме район „Южен“, защото той е един от най-големите райони в Пловдив, с много нови детски площадки и сме сигурни, че нашата инициатива ще осигури още по-благоприятна среда за живот“,  допълни Иванова.

Кметът на района от своя страна изрази благодарност, че инициативата се провежда в Пловдив именно в район Южен“ и че той и екипът му имаха възможност да се включат в самото засаждане.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*