Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Предизвикателството на
Беста Мед

Предизвикателството на
Беста Мед

Беста Мед отстоява кредото, че обществено отговорният бизнес може да подпомогне изграждането на един по-добър свят за всички нас. А той се гради от силни личности с високи и устойчиви принципи и ценности.

Компанията ни е последователна в своята социална отговорност. През 2013 Беста Мед създаде Гората на Беста Мед. 8 години по-късно надградихме грижата към околната среда с ангажимент към здравето и благополучието на членовете на екипа ни.

Вярваме, че високият ни дух, активност и етика са гарант за нашите клиенти, местната общност, доставчиците и партньорите ни. Стремим се да съхраняваме и предаваме на екипа си тези ценности както в професионален, така и в личен план.

Предизвикателството на Беста Мед е състезание за членовете на екипа ни. Първото се проведе на 3 и 4 юли 2021 г. в гр. Сандански, на което бяха присъдени общо 30 медала – 11 златни, 10 сребърни, 9 бронзови.

Предизвикателството на Беста Мед е единственият по рода си корпоративен многобой. Предизвикателството има за цел да стимулира служителите да включат спорта във всекидневието си, за да бъдат здрави и да съхранят активността и благосъстоянието си максимално дълго.

В многобоя са включени дисциплини и за мъже, и за жени, сред които калистеника, плуване, бягане 3200 м за мъже и 1600 м за жени, както и нетипични за традиционния спорт дисциплини като готвене и цепене на дърва.

Предизвикателството на Беста Мед е ежегодно събитие, което се очаква с интерес и нетърпение от всички служители в компанията.