Партньори

Беста Мед е компания, чиято мисия е да бъде най-доверения партньор в сектор Здравеопазване. Ние си сътрудничим с утвърдени компании от Европа и България за обезпечаване на достъпа на българските пациенти с качествени лекарствени продукти, медицински изделия и хранителни добавки на конкурентни цени.

Ето част от компаниите, с които сме горди, че си партнираме успешно и разширяваме портфолиото си.

Нашите партньори

logo 3

Компания от Швеция с водещи позиции в Северна Европа и Скандинавския полуостров, чиято цел е да създава и развива брандовете си в името на здравето и благоденствието на хората. БестаМед е официален дистрибутор на Midsona за продукта Ескимо.

logo 1

Fysioline OY e утвърдена компания от Финландия, която има дългогодишно сътрудничество с БестаМед за успешното представяне на българския пазар на медицинските изделия от гамата IcePower.

logo 2

Kalceks е от най-старите фармацевтични компании в балтийските държави, създадена в Латвия и специализирана в генеричните лекарства с фокус върху болничния сегмент. Партньорството с БестаМед е за лекарствени продукти с приложение в Неврологията, Ортопедията и травматологията и др.