Отборът на Беста Мед

Беста Мед затвърждава своята мисия за развитие на етичен и устойчив бизнес чрез постоянни инвестиции, обучение и развитие в своя екип от професионалисти. Водени от убеждението, че моралните принципи са наш най-висш приоритет, ние залагаме на отборната игра, както в работата, така и във времето ни заедно.

Един от символите на честната игра е футболът. Най-популярният спорт е прегърнал идеята за етичност и справедливост в своите елитни кръгове. Това е основата на създаденият от Беста Мед отбор.

Отборът на Беста Мед е футболният отбор на Беста Мед, в който участват 17 души от екипа ни. Президент и треньор на отбора е Иво Чепреганов – Мениджър автопарк в компанията. Тимът участва в първенството на Лига 2 на Аматьорската мини футболна лига и тук можете да видите нашия среден АМФЛ индекс.

Отборът на Беста Мед има за цел не само да стимулира екипа ни да спортува и да води здравословен и активен начин на живот, но и да пренесе сътрудничеството и честната игра от терена в работата. Дисциплината и етиката, на която учи спортът, са безценен актив на компанията ни и те ни отличават в пъстрата конкурентна среда, която вярваме, че променяме към добро с примера си.

Футболният ни отбор бе създаден през 2021 година. Той надгражда останалите направления на социалната ни отговорност като компания. През 2013 Беста Мед създаде Гората на Беста Мед, а няколко години по-късно развихме концепцията за здравето и благополучието на членовете на екипа ни с Предизвикателството на Беста Мед.