Кариери

Бъдете какъвто искате да бъдете – бъдете Беста Мед
Независимо дали сте студент или завършил, специализирате в определена област или имате богат опит – вашите умения и ентусиазъм са в най-добрите ръце при нас.
Нашият екип от над 100+ души е ангажиран с изграждането на общност, в която невероятни хора искат да работят дългосрочно, като живеят нашите ценности за отдаденост на безопасността и околната среда, постоянно подобрение и растеж на хората, смелост и професионализъм.
Ние предлагаме широк спектър от възможности за кариера за ангажирани екипни играчи, за да поемат вълнуващи предизвикателства и отговорни роли в цяла гама от различни области – всички фокусирани върху бъдещето на фармацевтичната индустрия.
Ако и вие като нас възприемате предизвикателствата като възможност и сте готови да иновирате, растете и ръководите, присъединете се към БестаМед и ние ще ви поверим отговорностти и ще ви насърчим да прилагате знанията си от една дисциплина в друга, за да можем да иновираме заедно и да отключим нови начини на работа.
Нашата цел е да изградим корпоративна култура и продуктивна работна среда, където личните амбиции вървят ръка за ръка с нашите общи цели.
Нашето предложение: Предизвикателства, предизвикателства и още веднъж предизвикателства…
Можете да кандидатствате за публикуваните позиции тук: careers@bestamed.com