Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

БестаМед е на 4то място по кредитен рейтинг от фармацевтичните компании в България

БестаМед е на 4то място по кредитен рейтинг от фармацевтичните компании в България, което я затвърждава като компания с най-високо доверие и репутация в сектора

Анализът на ИКАП България отрежда 14то място на БестаМед в топ 20 на водещите компании в отрасъла

БестаМед е на 4 място в България по оценка на своя кредитен рейтинг и на 14-то по приходи от продажби сред водещите компании във фармацевтичния сектор. Това показват данните от секторния анализ на ИКАП България към октомври 2018 година, като отчитат дейността на компаниите във фармацевтичния бранш за 2017 година.

„При топ 20 на водещите компании в сектора се наблюдава значително подобрена оперативна ефективност и отличен баланс“, се цитира в секторния анализ на ИКАП България. По отношение на кредитния риск в доклада се заключава, че БестаМед е компания с нисък кредитен риск. Кредитният риск на ИКАП България е „оценка на способността на компаниите да погасяват своите дългове и / или рискът да обявят банкрут до една година. Тази оценка е базирана на анализа на търговска и финансова информация предоставена от официални източници и е сравнение на компанията с други подобни от същия сектор“.

„Анализът на ИКАП България затвърждава нашето кредо и послание към компаниите, а именно, че „Доверието е всичко“ и че БестаМед е партньорът, на когото да се доверите“, споделя в коментар на публикувания доклад управителят на компанията Милена Иванова.

ИКАП България е компания специализирана в оценката на кредитния риск, за да помагат на други компании, банкови и финансови институции да определят и управляват риска свързан с извършването на търговски транзакции. От 2011 компанията ИКАП  работи със световния лидер в предлагането на услуги за оценка на кредитния риск и бизнес информация –  Dun & Bradstreet (D&B). Инструментът за оценка, който ИКАП ползва, е сертифициран от Европейската Централна Банка, за целите на оценката на кредитния риск на Eurosystem.

БестаМед е създадена с цел да предоставя решения и услуги на компаниите на българския и европейски фармацевтичен пазар, която е постигнала своя устойчив ръст благодарение на изграденото доверие като партньор в здравеопазването с висока и ценена експертиза във вноса, преддистрибуцията и дистрибуцията на лекарствени продукти, хранителни добавки и медицински изделия от страни от ЕС в България. Компанията е член на БАРПТЛ и ЕАЕPC.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*