Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

„Гората на Бестамед“ през 2019 раззелени и Велико Търново

110 дръвчета засади екипът на БестаМед в старопрестолния град.
За 7 година екипът на фармацевтичната компания засажда горичка в различни градове в България. Следвайки своята мисия за социална отговорност БестаМед извърши поредно залесяване този път във Велико Търново. На 12 октомври 2019 целият екип на фармацевтичната компания бе в старопрестолния град и засади 110 широколистни дървета.
Инициативата е в изпълнение на проекта „Гората на БестаМед – Растем заедно“, която се провежда всяка година от 2013 година до сега.

„Стремим се да създаваме по-устойчива среда за живот за всички нас. Така изразяваме разбирането си за принос към обществото, околната среда, държавата ни. Залесявайки, ние заедно участваме в създаването на нов живот, който ще расте с нас и ще остане след нас“,

споделя Милена Иванова – управител на БестаМед.
Гората на БестаМед става все по-голяма, като до момента залесяванията са се осъществили в Боровец 2013, Трявна 2014, Стара Загора 2015, София 2016, Бургас 2017, Пловдив 2018 и Велико Търново 2019. Засаждането на дръвчета е изразът на мисията на компанията за устойчиво развитие, опазване на природните богатства и създаване на високоетична култура чрез инициативи на национално и местно ниво.
Дръвчетата бяха засадени в парк Дружба, който е сред предпочитаните места в града за отдих и активна почивка. През топлите дни деца и възрастни посещават детските кътове и изградения приключенски парк с въжена градина, а през зимата в него се изгражда ледена пързалка.
Предстои Гората на БестаМед 2020. „Планираме да включим в екипа на Гората На БестаМед и децата на нашите колеги с цел да създадем у тях култура и отношение към заобикалящата ги среда. И най-вече да започнем да развиваме в тях разбирането, че благата, красивата и здравословна среда са следствие на усилията, които полага всеки от нас“, съобщава в аванс Милена Иванова.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*