Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Оклис® с отличие от Българския фармацевтичен съюз в наградите за „Продукт на годината“

Престижната награда е за технологична иновация на ОТС продукт и бе връчена на екипа на БестаМед в рамките на Български фармацевтични дни 2021 г.

Най-новият лекарствен продукт на БестаМед – Оклис® бе избран за „Продукт на годината“ в категория „Лекарствен продукт без лекарско предписание за технологична иновация за лекарствената форма“ за 2021 година. Наградата бе връчена на екипа на БестаМед на 25 юни в рамките на провеждащия се ежегоден форум Български фармацевтични дни 2021 в Боровец.

Специална комисия определи Оклис® за победител в категорията , поради безупречната си номинация на единствено по рода си у нас лекарство, което благодарение на комбинацията ибупрофен L-аргинин в гранули за перорален разтвор саше помага за бърза и продължителна аналгезия.

Иновативният състав на Оклис® го прави единствено по рода си в България обезболяващо средство, което облекчава болката веднага и гарантира бърз и траен обезболяващ ефект. Оклис® е доказал ефективността си и повлиява болка при мускулни и костни заболявания и възпаления, главоболие, зъбобол, следоперативна болка, първична дисменорея, ревматоиден артрит и ювенилен ревматоиден артрит, анкилозиращ спондилит, артроза и други остри или хронични ревматични процеси. Обезболява меките тъкани при навяхвания и разтежения, оказва и благотворен ефект при фарингит, тонзилит, ушни инфекции.

„От името на целия екип на нашата данимична и отговорно развиваща се фармацевтична компания – БестаМед – за мен е чест да получа наградата за Оклис® на фона на достойна и силна конкуренция“, заяви в рамките на благодарствената си реч Георги Димитров – регионален търговски мениджър в БестаМед, който получи приза.

„За 10 години, откакто БестаМед съществува, успяхме с много усилия и професионализъм да утвърим компанията като устойчив и надежден партньор в здравеопазването. През 2015 година започнахме да имплементираме дългосрочната си стратегия за разширяване на портфолиото с лекарствени форми под собствен бранд. Щастливи сме, че оценихте труда, упоритостта и резултата, който успяхме да постигнем“, каза още Георги Димитров.

Посланието на финала на речта на регионалния търговски мениджър бе, че БестаМед ще продължи да инвестира в иновационни решения, създавайки продукти с духа на Оклис – лекарства без аналог в България в името на човешкото здраве и качество на живот. „Защото наша неизменна цел ще продължи да бъде осигуряването на стратегически решения в услуга на Вас – нашите партньори и пациентите“, заключи Димитров.

Повече за Оклис® научете тук.