Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Договор за дистрибуция на Ice Power

ice power blog post main photo

„Беста Мед“ ЕООД подписа договор за дистрибуция на продуктите Ice Power на Финландската компания Fysioline Oy, Pharma за територията на България.

Ice Power – Бързо облекчение на болката:
∙ в мускулите – бързо и ефикасно облекчава болката и възпалението
∙ в ставите – бързо облекчава различни ставни проблеми и подпомага ставната мобилност
∙ при спорт – отлично облекчение преди и след физически упражнения
… за ежедневна употреба!

6. Новини

В началото на септември 2015 г. Асоциацията за Финландска Дейност е предоставила „Finnish Key Flag Symbol“ на продуктите Ice Power. Голяма чест е да се получи „Finnish Key Flag Symbol“, тъй като той доказва произхода на продуктите. Финландия е известна в целия свят със своите високи стандарти за качество при производството на продукти. „Finnish Key Flag Symbol“ може да бъде предоставен само на продукт, който е произведен във Финландия. Степента на разходите с местен произход се изчислява за всеки продукт. Степента на разходите с местен произход е процентът финландски разходи към общата стойност на разходите. Това изчисление се прави на база: суровини, опаковъчни материали, разходи за маркетинг и финансиране. Минималното изискване за продуктите е, степента на разходите с местен произход да бъде над 50%. Обикновено, степента на разходите с местен произход на продуктите, притежаващи „Finnish Key Flag Symbol“ е над 80%.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*