ice power blog post main photo

„Беста Мед“ ЕООД подписа договор за дистрибуция на продуктите Ice Power на Финландската компания Fysioline Oy, Pharma за територията на България.

Ice Power – Бързо облекчение на болката:
∙ в мускулите – бързо и ефикасно облекчава болката и възпалението
∙ в ставите – бързо облекчава различни ставни проблеми и подпомага ставната мобилност
∙ при спорт – отлично облекчение преди и след физически упражнения
… за ежедневна употреба!

6. Новини

В началото на септември 2015 г. Асоциацията за Финландска Дейност е предоставила „Finnish Key Flag Symbol“ на продуктите Ice Power. Голяма чест е да се получи „Finnish Key Flag Symbol“, тъй като той доказва произхода на продуктите. Финландия е известна в целия свят със своите високи стандарти за качество при производството на продукти. „Finnish Key Flag Symbol“ може да бъде предоставен само на продукт, който е произведен във Финландия. Степента на разходите с местен произход се изчислява за всеки продукт. Степента на разходите с местен произход е процентът финландски разходи към общата стойност на разходите. Това изчисление се прави на база: суровини, опаковъчни материали, разходи за маркетинг и финансиране. Минималното изискване за продуктите е, степента на разходите с местен произход да бъде над 50%. Обикновено, степента на разходите с местен произход на продуктите, притежаващи „Finnish Key Flag Symbol“ е над 80%.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*