Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Бестарен® – първи лекарствен бранд на БестаМед

С официалното представяне на първaтa собственa лекарственa маркa  БестаМед започва нов и динамичен етап на пазарно развитие и утвърждаване

8 март 2019
Бестарен® е първият собствен лекарствен бранд на специализирания доставчик на комплексни решения и услуги в сферата на здравеопазването БестаМед. Новият етап в историята и развитието си БестаМед постави на 8 март 2019, когато осъществи пускането на пазара на собственото лекарствeно средство – Бестарен®.
„Устойчивото развитие и амбициите на компанията ни да предлага на потребителите и партньорите си все по-широка гама от услуги и продукти, с които достъпът до качествено здравеопазване да бъде обезпечен, е причината да започнем изграждането на портфолио под нашия бранд“, казва Милена Иванова, управител на БестаМед. Тя допълва, че продуктът е резултат на успешно партньорство с водеща испанска CDMO компания.
Пускането на новият продукт идва в изпълнение на дългосрочната стратегия за развитие на БестаМед, включваща динамично увеличение на портфолиото от собствени, ефективни лекарствени форми и пълна 360° маркетингова и търговска подкрепа на собствените марки.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*