Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

37 медала за екипа на Беста Мед във второто Беста Предизвикателство

Единственият по рода си у нас корпоративен многобой се проведе в Сандански от 1 до 3 юли 2022

65 служители от екипа се включиха тази година в Предизвикателството на Беста Мед. Те се съзтезаваха с хъс, ентусиазъм и желание за победа. Освен демонстрирания спортен дух, участници и публика се забавляваха от сърце.

За място на състезанието беше избран град Сандански.  Участниците се бориха за първенство в 7 различни дисциплини – индивидуални и отборни. Бързината и уменията на съзтезателите се оценяваха в категориите бягане, стрелба, плуване, силови дисциплини, бягане в щафета, дърпане на въже и турнир по карти.

„Предизвикателството на Беста Мед олицетворява нашите ценности. За първи път се проведе  точно преди година. Инициативата се очаква с голям интерес и нетърпение от служителите на компанията. За втора поредна година екипът ни показа, че спортът и честната игра са неизменна част от високата фирмена култура на компанията. Участниците дадоха всичко от себе си, предизвикаха собствените си сили и изморени, но истински удовлетворени приключиха съзтезанието с много положителни емоции и усмивки“, подчерта Милена Иванова – управител на Беста Мед.

Равносметката от тазгодишното предизвикателство е 37 медала за индивидуалните участници и 10 купи за отборите.

Предизвикателството има за цел да стимулира служителите да включат спорта във всекидневието си, за да бъдат здрави и да съхранят активността и благосъстоянието си максимално дълго. Тази инициатива допълва и надгражда визията на компанията за корпоративна социална отговорност. Гората и Академията на Беста Мед са другите две събития спомагащи за опазване на природата и формирането на отговорно отношение в нас, хората. Смисълът е да изграждаме устойчиви ценности, които правят всеки един човек смислен, ценен и полезен член на обществото, в което живеем.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*