Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Как да се справяме с болката ни учи интернет страница

Сайтът представя един от новите продукти за ефективен контрол на болката – Бестарен®, www.bestaren.com

Нова интернет платформа ни помага да се справим с болката – един от най-разпространените здравословни проблеми в световен мащаб. За да бъде ефективно контролирана и преодоляна болката обаче е необходимо да се определи видът и произхода й.

На интернет страницата на Бестарен® потребителите могат да намерят подробни разяснения за различните видове болка  – остра, невропатична или хронична, както и съвети как да се справят бързо и ефективно с нея.

Страницата предоставя възможност и за търсене на конкретна информация в зависимост от това в коя част от тялото е локалзирана болката – в гърба, кръста, врата, мускулите, ставите и други.

Платформата разглежда подробно как неправилното извършване на някои от ежедневните ни дейности у дома или на работа може да доведе до травма или увреда и как да се справим с това.

Сайтът предоставя още подробна и полезна информация за най-честите симптоми и проявления при зъбобол, а специално за дамите има и ценни съвети за ефективен контрол на болката при болезнена менструация.

Към сайта на Бестарен®: https://bestaren.com/

Вашият коментар

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*