Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

BMF 2022 – Гората на Беста Мед, Варна

bmf varna 2022

Беста гората стигна до Варна

В юбилейното си десето издание инициативата ни „Гората на Беста Мед – Растем заедно“ стигна и до Варна.

На 15 октомври над 50 служители на компанията се включиха в засаждането на фиданки в парка на квартал Чайка. Така гората на Беста Мед вече наброява близо 800  дръвчета в различни части на страната.

“Участвал съм в създаването на всички горички досега и изпитвам дълбоко вътрешно удовлетворение, че съм принесъл с малко към опазването на красивата ни природа”, споделя Иво Чепреганов от отдел Транспорт.

“Когато постъпих на работа преди няколко месеца и разбрах за Беста гората, нямах търпение да дойде време за засаждане на дръвчетата. Да участваш в създаването на гора е наистина вълнуващо, защото допринасяме като компания и като хора за устойчивото развитие във всеки аспект на живота ни”, разказва Елена Николова, HR-мениджър на компанията.

В Беста Мед вярваме, че грижата за здравето е съвкупност от здравословни навици, активен начин на живот и добро отношение към околната среда.

Стремим се с всяка наша инициатива да развиваме потенциала на служителите си и да подобряваме света, в който живеем. Затова и грижата за нашите горички не приключва със засаждането им, а продължава дотогава, докато дръвчетата натрупат сили да се развиват самостоятелно.

Точно както грижата за собственото ни здраве не бива да е еднократно действие, а непрекъснат процес на поддържане на тялото и духа в оптимална форма.

Вижте тук карта с всички райони, в които расте гората на Беста Мед >>>