Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

“Човек винаги научава нещо ново за себе си, когато се състезава” – Николай Найденов, Беста Мед

Беста Предизвикателството е единственият в България корпоративен спортен многобой и се провежда вече за трета поредна година. В него се включват служители на Беста Мед от всички отдели, за да премерят в рамките на 3 дни сили в разнообразни спортни (и не толкова спортни) дисицплини: бягане, плуване, лицеви опори, дартс, тенис на маса, PlayStation, готвене на таратор по двойки, волейбол и т.н.

Тази година решихме да надникнем отвъд статистиките за медали и постижения в различните дисциплини и да разпитаме колегите за впечатленията и емоциите им по време на многобоя в Сандански в края на юни.

Представяме ви Николай Найденов, за когото това е първо Беста предизвикателство. Той започва работа в отдел Производство през февруари 2023, а през юни вече е на стартовата линия на състезанието. Ето какво споделя:

 

Николай, очакваше ли, че ще се озовеш в спортен многобой, когато започваше работа в Бестамед?

Нямах ни най-малка представа в какво се забърквам 🙂 Оказа се, че Беста Мед организира не какво да е, а голямо спортно състезание с много дисциплини и много емоции.

 

Как се представи?

Добре се представих, в крайна сметка имах само няколко месеца време за подготовка от февруари, когато постъпих, до юни, когато беше състезанието.

 

Коя дисциплина ти допадна най-много?

Лицеви опори и бягане щафета. Състезанието за игра на плейстейшън също ме впечатли, защото не е типична олимпийска дисциплина.

 

Как реагираха приятелите ти, когато им каза, че отиваш на спортен мнобогой?

Бяха много развълнувани, не се предполагаше, че ще се занимавам с такова нещо, когато постъпих в производството на Беста Мед.

 

Научили нещо ново за себе си по време на състезанията?

На такива места няма как да не научиш нови неща за себе си. Премерихме сили в състезанията, в забавленията, определено ми помогна да науча повече и за себе си, и за колегите.

 

Спортуващ човек ли си или тепърва ще развиваш тези навици?

Спортувам редовно и това ми помогна да се представя добре на състезанията въпреки малкото време за подготовка, което имах.

 

Какви са целите ти за следващото състезание?

Участие в повече дисциплини и още по-добри резултати. Сега вече ще знам какво трябва да подобря и какви предизвикателства ме очакват.