Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Беста Тийм с участие в маратона „Трявна ултра“, който се проведе на 15 юли

Събитието „Трявна ултра“ се проведе успешно за осма поредна година и събра ентусиасти от 27 държави, които премериха сили в общо 5 дистанции. Маратонът, който се отличава с красивата си планинска местност, привлече над 1000 участника. Отборът на Беста Тийм също се присъедини към състезанието, а Алекс Ванков и Мариета Николова взеха участие в маратонската дистанция от 21 км и се класираха сред първите 100 от общо 500-те в дисциплината.

Двамата участници, Александър и Мариета, имат сантиментални чувства към Трявна, защото това е мястото, от което компанията Беста Мед стартира своя път през 2012г. Те с удоволствие споделиха своите впечатления от маратона „Трявна ултра“. Участието им в масово и международно спортно събитие ги изпълни със силен адреналин и щастие.

Мариета сподели с ентусиазъм: „Трявна е град, който много харесвам и когато научих, че там се организира планинско състезание, знаех, че ще отида. Масовото бягане ми носи голяма доза адреналин, кара ме да се чувствам невероятно. Близките ми, които бяха дошли да ме подкрепят и ме чакаха на финала са най-силният ми мотиватор да завърша маратона. Чувствах се като победител, защото надминах собствените си очаквания. “

Александър сподели своя опит: „Винаги съм искал да участвам в подобно състезание заради самото предизвикателство. Стартирахме в 7 ч сутринта при температура над 28°C, а прогнозите за деня бяха в стойности от 30°C до 35°C. Топлината и слънцето са предизвикателство и със сигурност си струваше всяко едно усилие. Беше изключително приятно. Емоцията и удовлетворението са незаменими. Не мисля, че човек, който не ги е изпитал, би могъл да ги разбере от нечий разказ.“

След успешното провеждане на „Трявна ултра“ организаторите вече с нетърпение очакват следващото съзтезание и обещават още по-голямо и вълнуващо изживяване за всички участници и фенове на бягането.