Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Беста Предизвикателство 3: Ставаме все по-добри

80 участници, 15 спортни дисциплини, подобрени рекорди, серийни медалисти – всичко това се случи само за три дни в края на юни в Сандански по време на третото издание на Беста Предизвикателство – единственият в България вътрешен корпоративен многобой за служители.

“Когато казваме, че нашите ценности са ориентирани към съхраняването на активността и здравето на нашите служители максимално дълго, наистина го мислим. И не само го мислим, но и бягаме, плуваме, правим лицеви опори, към тази цел”, споделя Милена Иванова, Изпълнителен директор на Besta Med.

Беста предизвикателството включва редица спортни и съпътстващи спорта дисциплини: бягане, плуване, хвърляне на медицинска топка, лицеви опори, дартс, тенис на маса, баскетбол, PlayStation, готвене на таратор по двойки, волейбол и щафетни бягания.

Дисциплините са идентични във всяко издание на надпреварата, затова и желанието да подобриш миналогодишното си представяне беше силен мотиватор за всички колеги.

Бяха подобрени и няколко рекорда – награда за целогодишната подготовка от миналото до сегашното издание на многобоя.

В следващите седмици ще ви запознаем с най-ярките участници в това наистина колоритно, мотивиращо и най-вече – утвърждаващо ценностите ни за здравословен начин на живот състезание.