Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Беста Мед чества 10 години от създаването си

Компанията навлиза в своето второ десетилетие с нов слоган –

ПРАВИМ ЗДРАВЕТО ВЪЗМОЖНО

Днес Беста Мед навършва своите първи десет години на европейския фармацевтичен пазар. Компанията навлиза в своето второ десетилетие с нов слоган – Правим здравето възможно! „Новото ни корпоративно мото определя и мисията ни като екип от професионалисти в следващия етап на нашето развитие, а именно да се посветим още по-пълноценно на пациентите, достъпа им до терапия, на безкомпромисността към качеството към стремежа за по-дълъг и здравословен живот за всички нас като общество“, казва управителят на Беста Мед Милена Иванова в навечерието на празника си.

Компанията навлиза в своето второ бизнес десетилетие със силно мотивиран екип, разширяващо се портфолио от собствени брандове лекарствени продукти, програма за развитие на служителите си и корпоративна социална отговорност.

Беста Мед е българска фармацевтична компания, основана през 2012 година. „И тогава и сега целна ни като бизнес организация си остава неизменна – да прави здравето възможно за всеки човек във всеки етап от живота“, подчертава Милена Иванова. Управителят на Беста Мед е категорична, че осигуряването на достъп до терапия и качествени лекарствени продукти с гарантиран произход за българските пациенти са всекидневна задача на професионалистите в екипа на Беста Мед. „Добавяме стойност за хората и сме посветени на благополучието на общността, развитието на талантите в компанията ни, опазването на околната среда и чистите отношения с партньорите ни. Защото здравето е възможно, когато споделяме общи ценности и полагаме постоянни усилия, за да ги отстояваме“, акцентира Милена Иванова в духа на новите приоритети и надградени ценности на компанията.

Последните 10 години Беста Мед се утвърди като източник на стратегически решения и услуги за компании и пациенти в сферата на здравеопазването на българския и европейския пазар.