Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Беста Мед подкрепи международен плувен турнир за деца в Сандански

За втора поредна година в красивия град Сандански се проведе турнир по плуване за деца Sandanski Cup 2023.  В надпреварата от 5 до 7 май взеха участие 31 отбора от България, Гърция, Сърбия и Северна Македония. Над 700 спортисти на възраст между 8 и 18 години се състезаваха в класическите плувни стилове бътерфлай, бруст, гръб и свободен.

И през тази година Беста Мед и Натурум с продуктите си Оклис и Ескимо-3 подкрепиха младите спортисти, водени от убеждението, че спортът в млада възраст се отразява благотворно не само на здравето, но и личностно развитие на децата. Всеки участник получи 1 опаковка Ескимо-3 желирани таблетки с богати на Омега 3, полезна за цялостното развитие на организма, като компанията ни осигури и наградния фонд за състезанието.

В Беста Мед вярваме, че грижата за здравето е съвкупност от здравословни навици, активен начин на живот и добро отношение към околната среда.

Организатори на надпреварата на 50-метровия басейн в парк “Св. Врач” са плувен клуб “Сандански”, Българска федерация по плувни спортове и община Сандански.