Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

BMF 2021 – Гората на Беста Мед, Панагюрище

BMF 2021 – Гората на Беста Мед, Панагюрище

48 дръвчета засади екипът на БестаМед в Панагюрище на 9 октомври 2021.

Гората на БестаМед продължава да се разраства, като тази година достигна и град Панагюрище. За 9 поредна година екипът на фармацевтичната компания продължава да залесява страната, като избира различни населени места всяка години в израз на своите корпоративни ценности, а именно – грижата за околната среда, която е в основата на устойчивото развитие във всеки аспект на живота ни.

Инициативата „Гората на БестаМед – Растем заедно“ се провежда ежегодно от 2013 година до сега. „В засаждането на дръвчетата се включва целият ни екип и това е нашият начин едновременно да се сплотяваме като група от професионалисти с общи ценности и същевременно да ги предаваме на жителите на градовете, в които залесяваме“, казва Милена Иванова – управител на БестаМед. Според нея моралният и устойчив бизнес са един от елементите на националната екосистема, а опазването и правилното ни отношение към природата е фундамент за благоденствие на всички, които живеят и работят в България.

БестаМед изразява благодарността си към кмета на град Панагюрище г-н Никола Белишки, ръководителите на отдел „Зелено строителство“ г-жа Дарина Шентова, отдел „Опазване на околната среда“ г-жа Ангелина Пежева и целия екип на общинската администрация за подкрепата, съдействието и приноса при провеждането на залесяването в града.

„Вярваме, че грижата за природните ни богатства е ключова за изграждането на високоетична култура на индивидуално, общностно, бизнес и институционално ниво“, подчертава Милена Иванова.

След последното залесяване в Панагюрище Гората на БестаМед вече достига 718 дръвчета. През годините екипът на БестаМед засади свои горички в Боровец през 2013, в Трявна през 2014, в Стара Загора през 2015, в София през 2016, в Бургас през 2017, в Пловдив през 2018, във Велико Търново през 2019 и в Сандански през 2020.