Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

С Грижа за здравето и бъдещето: Беста Мед и Натурум с Бранда Ескимо-3 спонсорират турнир по тенис за Деца

На 22 и 23 юли 2023 г., гр. София, тенис клуб Про Спорт организира вълнуващ турнир по тенис за деца до 10 години, събирайки на едно място 70 млади тенисисти, които горещо представиха своя талант и страст към спорта. Беста Мед и Натурум с гордост подкрепят този инициативен проект, който е посветен на спортното развитие и здравословния начин на живот на децата.

С бъдещето на младите спортисти в сърцето на своята мисия, Беста Мед и Натурум с бранда Ескимо-3 се включиха като главни спонсори в този турнир. Продуктите от серията Ескимо-3, осигуряват необходимите Омега-3 мастни киселини, които са от съществено значение за развитието на децата.

„Ние вярваме, че здравословният начин на живот и спортната активност са от решаващо значение за нашето общество и за нашите деца“, заяви Милена Иванова, изпълнителен директор на Беста Мед ЕООД. „С гордост подкрепяме този тенис турнир, който предоставя на младите таланти възможност да се развият и растат чрез спорта.“

Турнирът по тенис за деца представлява една от многото инициативи, с които Беста Мед и Натурум демонстрират ангажимента си към обществото и подкрепят здравето и добрите жизнени практики на бъдещите поколения. Ние с увереност вярваме, че децата са ключът към бъдещето, и сме горди да ги подпомагаме и вдъхновяваме да растат като здрави и щастливи личности.