Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Оклис® с роля в хитовия сериал „Лъжите в нас“

Героите в сериала се спасяват от болката с иновативния продукт на Беста Мед

Оклис® влезе в най-новия български сериал „Лъжите в нас“ по NOVA. Рая, Ирина, Сава и Виктор приемат иновативното обезболяващо лекарство за спътник в своето всекидневие, защото вече знаят, че е безкомпромисен към болката и я облекчава веднага. Героите в сериала се доверяват на Оклис в много случаи на изпитание през физическото им здраве и благополучие и го ползват, за да се избавят от менструални болки, главоболие, болки в гърба и зъбобол.

Иновативният състав на Оклис® го прави единствено по рода си в България обезболяващо средство, което облекчава болката веднага и гарантира бърз и траен обезболяващ ефект. Ето защо най- новият лекарствен продукт на Беста Мед – Оклис® бе избран за „Продукт на годината“ в категория „Лекарствен продукт без лекарско предписание за технологична иновация за лекарствената форма“ за 2021 година.

Оклис® е доказал ефективността си да повлиява болка при мускулни, костни заболявания и възпаления, главоболие, зъбобол, следоперативна болка, първична дисменорея, ревматоиден артрит и други остри или хронични ревматични процеси. Обезболява меките тъкани при навяхвания и разтежения, оказва и благотворен ефект при възпаления, които съпътстват фарингит, тонзилит и ушни инфекции.

Продуктовото позициониране на Оклис в хитовия сериал е продължение на стратегията на Беста Мед да залага на съвременни форми на представяне и развитие на видео съдържанието в маркетинга на лекарствените си продукти.

Сериалът стартира през пролетния сезон в ефира на NOVA и се изкачи на първо място по рейтинг сред всички подобни формати. Засяга темите за семейните ценности, житейските изпитания, грешките и тайните, цената на успеха, споделената и несподелена любов и последствията от съдбоносните решения.

www.bestamed.com
www.oklys.bg