Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Обезболяващо – звезда: Oklys с малка роля в Есента на демона

Най-бързо действащото обезболяващо Oklys стана и екранна звезда. Продуктът ни взе участие в 4 от епизодите на популярния български сериал “Есента на демона”, продължението на “Дяволското гърло”.

И във втория сезон детективите Теодора Духовникова и Владимир Карамазов, т.е Мия Язова и Филип Чанов трябваше да разплетат поредица зловещи убийства в старата ни столица Велико Търново. Случай, който донесе главоболие на не един и двама от комисарите в сериала.

Няма да издаваме кой е убиецът, защото все още може да гледате сериала в Nova Play,  но ще издадем, че Oklys помогна в ключови моменти на героите в епизоди 4, 6, 9 и 11. Благодарение на бързото действие на ибупрофена, активирано от аминокиселината L-аргинин, героите преодоляха бързо болката и продължиха с разследването.

По-наблюдателните зрители със сигурност са забелязали, че Oklys се включи изключително успешно като успя да помогне на няколко герои за потушаването на техните болки.

Помогна на Мия да се справи със силното главоболие, спаси Заимова от менструалните болки и позволи на Харитонов да изпълни акцията успешно, защото облекчи болките в гърба му.

А в предпоследния епизод, когато всички вече можеха да си отдъхнат, Оклис се притече на помощ на д-р Дора Язова срещу силния й зъбобол, точно когато пишеше своя аутопсионен доклад.

Болката не пита – нито в реалния, нито в екранния живот. Но всички могат да попитат за Oklys.