Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

“Когато колегите вярват в теб, победата е по-лесна” – Деница Яръмова, Беста Мед

Беста Предизвикателството е единственият в България корпоративен спортен многобой и се провежда вече за трета поредна година.

В него се включват служители на Беста Мед от всички отдели, за да премерят в рамките на 3 дни сили в разнообразни спортни (и не толкова спортни) дисицплини: бягане, плуване, лицеви опори, дартс, тенис на маса, PlayStation, готвене на таратор по двойки, волейбол и т.н.

Тази година решихме да надникнем отвъд статистиките за медали и постижения в различните дисциплини и да разпитаме колегите за впечатленията и емоциите им по време на многобоя в Сандански в края на юни.

Срещаме ви с Деница Яръмова – дебютант в Беста предизвикателството. Тя започна работа в медицинската дивизия на Търговския ни отдел през ноември ‘22-ра, а през юни ‘23-та смело застана на стартовата линия на нашето предизвикателство.

 

Деница, очакваше ли, че ще се озовеш в спортен многобой, когато започваше работа в Беста Мед?  

Честно да си призная, никога не съм очаквала, че ще участвам в такъв многобой и съм много щастлива от факта, че имах възможност да бъда част от това невероятно събитие. А още по-малко съм очаквала,че ще се класирам в тройката на някои от състезанията.

 

Как се представи? 

Смятам, че се представих добре, предвид ожесточената борба и конкуренцията. Имаше колеги, които са подготвени много добре.

 

Коя дисциплина ти допадна най-много? 

Всички дисциплини бяха много интересни, но на мен лично лицевите опори ми допаднаха най-много. Факт е, че бяха различен тип (КАКЪВ ТИП) и беше предизвикателство за мен да се справя с тях.

 

Как реагираха приятелите ти, когато им каза, че отиваш на спортен мнобогой? 

Приятелите ми ме познават доста добре и те знаят, че аз по принцип обичам спорта, обичам предизвикателства, не се отказвам и до последно няма да се откажа, колкото и да ми е трудно. Те бяха сигурни, че ще успея и ще взема медал, за разлика от мен самата. Аз често имам навика да се подценявам.

 

Научи ли нещо ново за себе си по време на състезанията? 

Научих,че трябва да вярвам повече в себе си, както колегите и приятелите ми повярваха в мен и ме подкрепяха до край.

 

Спортуващ човек ли си или тепърва ще развиваш тези навици? 

Смея да твърдя, че съм спортуващ човек. При всяка възможност тренирам в клуб Атлетик и смятам, че победата ми се дължи на тренировките ми там.  Обичам да карам и велосипед. За мен е важно човек да спортува, защото спортът дава дисциплина, увереност и тонус, а и човек се разтоварва по този начин . Наистина се надявам, че след този многобой ще започнат още повече хора да се занимават активно със спорт.

 

Какви са целите ти за следващото състезание? 

За следващата година съм решила да се запиша в повече дисциплини от Беста Предизвикателството и да подобря успехите си.