Маркетинг

цялостни стратегии

Дистрибуция

на лекарства

Внос

на лекарства
+359 2 421 0829; +359 2 442 6262

Беста Мед стана на 11 години

На 21 август 2023 Беста мед отбелязва своя 11-ти рожден ден. Основана през 2012, нашата компания вече има своето заслужено място на европейския фармацевтичен пазар.

Изминалите 12 месеца бяха изпълнени с много успешно реализирани проекти, сред които можем да откроим:

Нищо от това нямаше да се възможно, ако не бяха задружните усилия на 100-те служители на Беста Мед.

Всички те споделят основната цел на компанията: Да предостави достъпно за всички здраве като предлага лекарствени продукти на конкурентна цена и предоставя широк кръг услуги в областта на фармацията.

“Горди сме, че работим с екип, който споделя не само професионалните, но и личните ни ценности за здравословен и балансиран начин на живот.

Нека да благодарим на всеки един от нашите служители за всеотдайността не само в работата, но и в нашите корпоративни инициативи. Едната е единственият фирмен многобой Беста Предизвикателство, в което нашите служители се включват в разнообразни спортни дисциплини, а другата – Гората на Беста Мед,

Благодарение на тази ежегодна кампания, служителите ни засадиха и се грижат за над 800 дръвчета в различни части на страната. Гората на Беста Мед символизира стремежа ни да се отнасяме отговорно не само към собственото си здраве, но и към околната среда.

Вярваме, че в следващите години ще съдействаме още повече за осигуряването на достъп до терапия и качествени лекарствени продукти с гарантиран произход за българските пациенти”, споделя управителят на Беста Мед Милена Иванова.