Академията на Беста Мед

Беста Мед вярва в личностното израстване. Всеки от членовете на екипа ни е уникален и е наша отговорност да подпомагаме разгръщането на техния потенциал. Инвестираме в хората, като изграждаме подходящата среда за личностното им израстване и създаваме вълнуващи възможности за професионално развитие.

Създадохме Академията на Беста Мед с философията за постоянно обучение и развитие на способностите на екипа ни. Способности, както в професионалния, така и в личния им живот. Стремежът ни е да изграждаме устойчиви ценности, които правят всеки един човек смислен, ценен и полезен член на обществото, в което живеем.

Започнахме с една критично важна за всички ни тема – безопасното шофиране, за да направим пътищата по-безопасни и по-сигурни за гражданите на България. Няколко години вече провеждаме курсове по безопасно шофиране под ръководството на Димитър Илиев – 8-кратен рали шампион на България в Safety Driving Academy. Правим го, защото членовете на екипа ни са всеки ден на пътя и вярваме, че добрият пример е заразителен.

Академията на Беста Мед ще продължи да се развива с обучения и придобиване на знания и умения в още полезни и важни сфери на живота. За да живеем заедно в хармония.