Визия Мисия Ценности

Беста Мед е партньор, на който можете да се доверите.

Беста Мед  е фармацевтична компания, предоставяща стратегически решения и услуги на компании и пациенти, които работят в сферата на здравеопазването на българския и европейския пазар. В Беста Мед създаваме конкурентна среда във фармацевтичния бизнес и продължаваме да инвестираме в развитието на нашите таланти и изграждането на професионалисти.

Ние възприемаме предизвикателствата като възможност да докажем своя професионализъм и да бъдем избрани за предпочитан партньор на пазарите, на които оперираме.

Доверете ни се и ние ще Ви предложим възможно най-добрите резултати, които можете да постигнете.

Визия

Ние искаме и полагаме усилия всеки ден в това да бъдем водеща компания в иновации и маркетинг и дистрибуция на лекарствени продукти, медицински изделия и хранителни добавки.

Беста Мед е фармацевтична компания в сектор здравеопазване, с фокус върху разработването на лекарствени продукти и достъп на пациенти до лечение, Ние създаваме конкурентна среда във фармацевтичния бизнес и продължаваме да инвестираме в развитието на нашите таланти и изграждането на професионалисти. В Беста Мед възприемаме предизвикателствата като възможност да докажем своя професионализъм и да бъдем избрани за предпочитан партньор . Доверете ни се и ние ще Ви предложим възможно най-добрите резултати.

Вярваме, че устойчивата среда и честната конкуренция създават по-добри решения за пациентите.

Мисия

Мисията на Беста Мед е да направим здравеопазването иновативно и достъпно. Ние сме отговорни и изпълняваме мисията си последователно и устойчиво, като укрепваме дългосрочните си отношения и установяваме партньорства в областта на разработването, доставката и позиционирането на лекарствени продукти на пазара.

Вярваме в личностното израстване – всеки член на екипа ни е уникален и е наша отговорност да подпомагаме разгръщането на неговия потенциал. Инвестираме в хората, като създаваме подходящата среда за личностното им израстване и създаваме вълнуващи възможности за професионално развитие.

Ценности

 • Грижа за средата
  Посветени сме на грижата за безопасността, здравето, средата и качеството на фармацевтичния бизнес. Целият наш екип е отдаден на изграждането на общество, в което невероятни хора искат да допринасят за пациентите и бизнеса дългосрочно, живеейки с нашите ценности, насочени към безопасност и грижа за  средата, постоянно личностно израстване, отдаденост и професионализъм.
 • Високи изисквания
  Ние сме отговорни и ангажирани с постигането на най-високи резултати в основната си дейност.
 • Индивидуален подход
  Вярваме в личностното израстване – всеки член на екипа ни е уникален и е наша отговорност да подпомагаме разгръщането на неговия потенциал. Инвестираме в хората, като създаваме подходящата среда за личностното им израстване и създаваме вълнуващи възможности за професионално развитие.
 • Отдаденост
  Възприемаме предизвикателствата като възможност, чрез която да докажем своя професионализъм и да се утвърдим като предпочитан партньор.Посветени сме на грижата за безопасността, здравето, средата и качеството на фармацевтичния бизнес. Целият наш екип е отдаден на изграждането на общество, в което невероятни хора искат да допринасят за пациентите и бизнеса дългосрочно, живеейки с нашите ценности, насочени към безопасност и грижа за  средата, постоянно личностно израстване, отдаденост и професионализъм.